Welkom

TOP 5!

1. Your expert care facial

2. Lichaamsmassage

3. Hamam 

4. Lichaamspeeling en -pakking 

5. Gel Color By OPI

Welkom bij Cityspa Spavarin, het wellness center dat er alles aan doet om aan uw hoogste verwachtingen te voldoen.

Rust en ontspanning staan bij Cityspa Spavarin centraal. Wij bieden een uitgebreid assortiment van behandelingen en arrangementen aan, zodat u optimaal tot rust kunt komen en onbezorgd kan genieten van uw wellness belevenis.

Spavarin is aangesloten bij het schitterende vijfsterrenhotel en uitstekende restaurant Savarin aan de rand van wereldstad Den Haag. Zowel hotelgasten als externe gasten zijn van harte welkom om bij ons tot rust te komen, zich optimaal te ontspannen en te genieten van de vele faciliteiten en behandelingsmogelijkheden die wij bieden.

Wij beschikken over een zwembad met whirlpool,  Finse sauna’s, infrarood warmtecabines, een Turks stoombad, een hot-tub en een coolbath.


U kunt diverse behandelingen of arrangementen boeken. Maak een keuze uit bijvoorbeeld een hamam scrubzeepmassage, diverse lichaamsbehandelingen en huid verbeterende gezichtsbehandelingen.

Daarnaast heeft Spavarin een intensieve samenwerking met ROC Mondriaan tussen onderwijs en bedrijfsleven. In Spavarin werken en leren studenten van ROC Mondriaan van de opleiding MBO-4 Allround Schoonheidsspecialiste (afgestudeerd op niveau 3 als schoonheidsspecialiste) onder begeleiding van docenten van Mondriaan.

Badkleding is bij Spavarin verplicht.