Baden

Zwembad

In het hart van de Cityspa bevindt zich het zwembad met whirlpool. Hier bevindt zich een rustgevende sfeer met een stijlvol design. U kunt hier zwemmen met ontspannende muziek op de achtergrond. Of uw spieren laten verwennen door één van de jet streams die zich bevinden in het zwembad. Daarnaast kunt u ook uw rust nemen op één van de heerlijke ligbedden rondom het zwembad. De combinatie van de baden en de sauna’s zorgen voor het balans tussen lichaam en geest.

 

Hot-tub

De bubbels hebben een masserende werking waardoor uw spieren ontspannen. Dit gebeurt ook met uw geest en ondertussen kunt u van het mooie uitzicht genieten.

Dompelbad

Tussen de saunagangen door is het belangrijk om af te koelen. Dit is mogelijk in het cool bath. Tijdens de afkoeling wordt de verhoogde lichaamstemperatuur teruggebracht naar de normale waarde. Het zorgt niet alleen voor verfrissing maar bevordert ook de bloedsomloop en prikkelt het zenuwstelsel. Naast het cool bath kunt u ook afkoelen onder de koude douches of onder de stortemmer.

Ontspanningsbaden

Naast de openbare faciliteiten waar wij over beschikken kunt u ook een privé ontspanningsbad reserveren. Hierbij kunt u een keuze maken uit diverse baden:


Ontspanningsbad diverse geuren  € 29,95 / 30 min


Ontslakkend algen bad                      € 29,95 / 30 min


Duo bad naar keuze (voor 2 pers)  € 39,95 / 30 min